Quote Of The Day (18)

Hasil carian imej untuk quote of the day

Yes, i'am......

Minyak Herba Asma Mujarab | Penawar Batuk, Asma dan Lelah

Minyak Herba Asma Mujarab | Penawar Batuk, Asma dan Lelah 


Petang semalam tiba-tiba je tekak Efa ni sakit sangat. Nak katakan minum ais tak de la pulak sebab Efa puasa. Sakit nya sampai ke malam masih berlarutan dan bila nak tidur Efa teringatkan Minyak Herba Asma Mujarab yang ada dalam handbag. Efa ambil dan terus sapu kat bahagian luaran tekak. Alhamdulillah, pagi tadi sakit tekak tu hilang. Adam pulak selesema dah 2,3 hari. Bila tengah tidur Adam merengek macam tak selesa pastu tambah dengan pakej iaitu batuk. Sebelum ni sapu vicks je. Malam tadi Efa cuba sapu Minyak Herba Asma Mujarab. Sampai ke pagi Adam lena tidur. Sebelum ni, bila batuk jer Adam mesti akan semput dan dadanya berombak-ombak. Tapi sekarang Efa tak perlu risau lah sebab dah ada penawar nya yang sentiasa menemani kami sekeluarga walau berada di mana sahaja.


Minyak Herba Asma Mujarab
Minyak Herba Asma Mujarab


Apa Itu Minyak Herba Asma Mujarab


Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Batuk, Asma dan Lelah

Minyak Herba Asma Mujarab ini diproses 100% secara "HOME MADE" sejak 40 tahun yang lalu oleh seorang Pakcik di kampung yang sentiasa mengamalkan perubatan tradisional asli. Minyak Herba Asma Mujarab ini dijamin halal dan selamat kerana daripada herba asli dan ramuan rahsianya turun temurun. Selain dari mujarab sebagai penawar batuk, asma dan lelah, Minyak Herba Asma Mujarab ini juga boleh diguna untuk menghilangkan kembung perut, sakit perut, luka, terkena api, digigit binatang berbisa, sakit gigi, tergeliat, bisul dan lain-lain penyakit.

Perbezaan Antara Produk Asli dan Tiruan


Sudah menjadi kebiasaan dalam perniagaan, bila sesuatu produk itu mujarab atau berkesan akan terdapat persaingan yang sanggup mencipta produk tiruan. Di entri ini Efa akan terangkan apa perbezaan yang boleh kita lihat antara produk yang original dengan yang palsu.


Cara-cara Mengenal Produk Original Herba Asma Mujarab


Minyak Herba Asma Mujarab ini adalah Original daripada HQ dan 100% diproses secara "HOME MADE" oleh seorang Pakcik. 

✓ Minyak Herba Asma ini BUKAN yang telah di RnD semula
✓ Bukan diproses daripada Kilang
✓ Minyak Herba Asma Mujarab Asli 100% (YANG ASAL)
✓ Herba asli daripada ramuan rahsia turun temurun
✓ Bukan diproses di bawah Syarikat SDN. BHD.
✓ Ianya selamat dari awal pengeluaran hingga sekarang
✓ Lebih setahun berada di pasaran Online dan mempunyai ribuan testimoni






Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Batuk, Asma dan Lelah
Hologram, QQR Code dan No. siri akan dilekatkan di belakang botol

Hologram beserta sistem QR Code ini sudah dilekatkan dan sudah dipasarkan dari peringkat ke peringkat. Pastikan yang Original baru beli.


Perbezaan antara produk asli dan tiruan

Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Batuk, Asma dan Lelah



Terdapat pihak yang tidak bertanggungjawab telah meniru produk Minyak Herba Asma Mujarab ini. Mereka menggunakan labels dan design yang sama. Dan mereka juga cuba membuat R&D research and development daripada Kilang. Ramai yang mengadu produk tiruan mereka ini tidak berkesan dan berbau seperti asap rokok. Warna jenih, cair dan kurang berangin. Individu yang telah meng-klon produk Minyak Herba Asma Mujarab ini berjaya menipu ribuan pengguna di seluruh Malaysia.

Testimoni Pengguna Yang Telah Menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab

Di bawah adalah antara testimoni oleh pengguna yang telah menggunakan Minyak Herba Asma Mujarab ini. Ramai yang berpuas hati dengan keberkesanan nya.


Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Batuk, Asma dan Lelah




Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Batuk, Asma dan Lelah


Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Batuk, Asma dan Lelah


Minyak Herba Asma Mujarab Penawar Batuk, Asma dan Lelah



So, tunggu apa lagi... Minyak Herba Asma Mujarab perlu ada dalam setiap beg ibu-ibu. Harga sebotol RM 39 + RM 10 untuk kos penghantaran.


Untuk maklumat lanjut :

Wesite :  www.herbaasma.com


dan korang juga boleh berhubung dengan :

Puan Nurul: 017 6239935 ( Produk Owner) 

 En. Hafis 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran)

Welcome July 2016

Hello Julai...
No suprise for me....


Welcome July 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer


All content provided on this "Chenta Hati Saya" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of www.efaothman.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.