Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Dunia




Klik BANNER untuk join


HADIAH : 2 botol Spring Bloom Aromatic Mist Dreamy Floral SimplySiti 

TEMPOH GIVEAWAY BERLANGSUNG : 15 Ogos - 15 Sept 2015 . Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu selepas tarikh tamat.

Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist + Blogwalking) Rafzan Tomomi Story '15


Assalamualaikum dan Salam Kasih Sayang......



*Klik Gambar Untuk Join*

Jom Join "Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist + Blogwalking) Rafzan Tomomi Story '15" .Kali ni korang bertuah sebab ada GIVEAWAY sekali dalam segmen ni.Wahhh~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)

Jom Support Kawan-Kawan Blogger :)

Kata-kata Pujangga #5

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Dunia...

Hasil carian imej untuk kata-kata pujangga tentang hidup

~ Just Sharing~

Giveaway 1.0 by Hernee Nazir

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Dunia...

giveaway hernee nazir

Klik banner di atas untuk join

Tempoh giveaway berlangsung: Dari 21 Ogos 2015 sehingga 31 Ogos 2015 (jam 11.59 malam)

5 orang pemenang bertuah melalui blog dan 2 orang pemenang dari facebook/ instagram akan dipilih melalui random.org

Hadiah2 menarik menanti anda: 

Blog: 

Pemenang 1 : RM20 + 1 botol Chewable Vita-C (90 biji) 
Pemenang 2 : 1 botol B-Complex (120 biji) 
Pemenang 3 : 1 botol Zinc Complex (120 biji) 
Pemenang 4 : Top Up RM20 
Pemenang 5 : Top up RM10 

Facebook/ Instagram:

Pemenang 1 : RM20 + 1 botol Chewable Vita-C (90 biji) 
Pemenang 2 : Top up RM30

Cheesekut Oreo Yang Mudah dan Sedap

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Dunia.....

Resepi Cheesekut Oreo Yang Mudah dan Sedap

Hai...Efa nak kongsi dengan semua resepi cheesekut oreo yang sangat mudah untuk disediakan dan tentulah sedap...hehehe...

Cheesekut Oreo Yang Mudah dan Sedap
Credit : annahannaz.blogspot.com

Bahan-bahan Cheesekut Oreo

  • Cream cheese Philadelphia
  • 3/4 dari 1 tin susu pekat manis
  • 1 kotak susu Dutch Lady full cream
  • Biskut Oreo coklat
  • Biskut cracker 4 segi

Cara-cara Penyediaan Cheesekut Oreo

Campurkan cream cheese,3/4 susu pekat manis (kalau tak nak manis sangat guna 1/2 tin pun dah ok) dan 3 sudu besar Dutch Lady full cream ke dalam satu bekas. Pukul guna mixer ataupun boleh diblander sehingga sebati dan berkrim. Panaskan baki susu Dutch Lady tadi, tak perlu mendidih, suam-suam sahaja.

Sediakan bekas dan celupkan sekeping biskut dalam susu...bukan rendam ye celupkan sahaja. Kemudian susun dalam bekas, tuang adunan cheese, rata-ratakan dan taburkan biskut oreo yang telah dihancurkan (dibuang cream di dalamnya dan diblander). Sebenarnya biskut oreo ini boleh jugak ditukar dengan milo. ikut kesesuaian masing-masing. Ulang sehingga cheese dan biskut oreo habis dan bekas penuh . Okey dah siap...Akhir sekali masukkan ke dalam peti ais. Lebih afdal kalau semalaman kerana mudah untuk di potong..

Selamat Mencuba.....






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer


All content provided on this "Chenta Hati Saya" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of www.efaothman.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.