Pembuka Bicara

Assalamualaikum





Hai...selamat pagi semua...
teng...teng...teng...
selamat datang ke Ibuadambatrisya Blog (Chenta Hati Saya)
tujuan blog ini diwujudkan adalah utk tatapan diri sendiri, suami, anak2, family, sahabat handai,saudara-mara blogger2 dan pembaca2 blog sekalian
blog ini adalah catatan memori suka duka  Efa Anuar sebagai kenangan dihari tua...hahaha dan juga utk putera puteri Efa Anuar bila mereka besar nanti.
ni 1st time buat blog.....sebelum ni dok mengadap FB jer...nak try plak mengadap blog...hehehe...tp aku ni xreti plak nak bercerita...kalau cerita sang kancil ngan buaya tau lah...itu pun skit2....Actually,aku dh lama create blog ni.since 2011 lg... tp tak update...maybe xtau n malas....kalau dijangkiti penyakit ni <malas> mmg susak skit ler....


ok ler, to all my friends, tolong tunjuk ajar kat aku yg baru nak bertatih dlm dunia blogger ni yer....tq



~ibuadambatrisya~
Previous
This is the oldest page

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment