Aktiviti Kakak

Salam...Hai semua....Ibuadambatrisya come again....hahaha (ish...asyik gelak jer)
Entry kali ni nak citer about kakak plak~~~~

^
^
^
^
^
Ni buku Laporan Harian Kakak (Azzalea) kat Taska Permata Kemas Felcra Seberang Perak.Nama kakak tersalah eja la plak...ni angkara si ayah lah yg menaipnya...Segala aktiviti kakak setiap hari semua ditulis oleh cikgu ...apa yg dia makan,minum,tido atau tak...termasuk lah apa aktiviti /pelajaran yg diajar oleh cikgu.....

^
^
^
^
^
Yesterday, aktiviti kakak kat taska mewarna gambar family....inilah hasil tangan kakak...hahaha (kena banyak latihan lg ni.....then kakak diajar mengenali ahli keluarganya...nasib baik kakak dah tau nama ibu,ayah n adiknya....so, very easy lah cikgu nak ajar...Patut la Jumaat lepas cikgu pesan suruh bawa gambar  family ari Isnin...ada aktiviti untuk ari isnin ,kata cikgunya...


ibuadambatrisya
Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment