My Nephew Kahwin

Lama dah rasanya tak berblogging ni... almaklumlah busy skit last week, dari hari khamis  to  ahad...coz my nephew , kahwin then isnin lak My Beloved Son (MBS) kena jangkitan kuman kat seluruh badan.habis tumbuh bintik2 cam chiken pop... Firstly, I ingatkan MBS kena chicken pop but tak demam. Lastly doktor mention jangkitan kuman jer... So lega rasa hati.....Alhamdulillah......




Ni lah pelamin nya...Temanya hijau


Ni time acara potong kek.petang, lepas asar.Time bersanding tak sempat nak snap..maklumlah mak sedaranya busy didapur


Souvenirs untuk tetamu


Gambar MBS kena jangkitan tak sempat nak snap jugak....sorry....






Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment