Azzalea Sakit Perut


Assalamualaikum

Pagi ni xsempat berblog coz kakak sakit perut dan Adam plak muntah 2 lepas minum susu. adam muntah sebab dia batuk.. aku nak kongsi skit kisah kakak ni.
Alkisah begini ceritanya..... after b/fast (mee g0reng -beli + sunquick) kakak bg tau nk terkencing. so aku suruh dia masuk toilet. pastu dia kuar n xnak kencing katanya. then dia terus berlari masuk bilik sambil pegang perut.
aku terus masuk bilik dan tanya , kakak sakit perut ker?dia angguk . aku terus sapu minyak kat perut dia...  kakak dok merenget dan ckp sakit sini sambil dia tunjuk perut belah kanan . lama gak la dia menangis maybe sbb sakit sgt. aku rasa tangan dan kaki dia dh sejuk.. aku sapu lg minyak TYT banyak skit.aku sapu gak kat kaki dia.... pastu dia tanya ayah mana. aku bgtau ayah kejer. skit lg ayah balik.aku suruh dia tahan sementara tggu en. hubby balik... aku rasa kaki dia makin sejuk, so aku terus call en. hubby... yg si adik lak menangis suruh aku dukung, dia takut tengok kakak menangis... aku jadi menggelabah dan akhirnya aku pun turut menitiskan air mata.. aku nangis coz sedih tengok kakak menahan sakit. aku dpt rasa cmner di rasa sakit tu... kita yg dh tua ni pun kadang2 tak tertahan ni kan budak2.. dlm hati ni berkata , nape tak perut aku ni jer yg sakit....
bila en. hubby sampai, sakit perut kakak dh kurang skit. dia pun dh berhenti menangis... pastu en. hubby bawak dia gi mandi.... 1 jam pastu kakak cirit birit... pastu sakitnya datang balik... smpai sekarang hingga kakak tertidur..... sebelum ni kakak tak pernah sakit perut. time dia baby dulu pernah lah sekali dua. dh besar ni, first time dia sakit perut...










 
Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment