Exam BITK

Assalamualaikum

hari ni aku ambik exam BITK. sape2 yg kerja gov tu tau la xspeciali yg pegang jwtn kewangan....
Alhamdulillah.. aku dpt jawab semua question..tp betul atau salah belakang kira coz kita dah berusaha Tuhan yg tentukan....tp ikut xperiance aku, antara 20 org , sorang jer yg berkemungkinan lulus..diorang kata susah.. aku....no comment.... time aku jwb exam tu hati aku tak tenang coz dua org askar aku ada dlm kete..aku takut plak diorang berperang ngan ayah mereka.... aku jawab cepat2 then aku kluar....aku adalah antara org2 terawal kluar....huhu......
ok lah, kita tunggu jer lah result nya....



notabukulali : korang pernah ambik exam ni tak? cmner ok tak?



Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment