Adam's First Birthday






Alhamdulillah, Syukur kepada Allah SWT.
Hari ni genap Adam setahun. 
Rasa seperti baru jer melahirkan nya pd 30 Julai 2013.
Tahun lepas Adam lahir bulan puasa.
Tahun ni pun first besday jatuh bulan puasa.
It's ok,kami still sambut besdaynya.
Tapi alakadar jer lah.
Yang best nya plak my besday jatuh pd 26 Julai.
Maknanya awal 4 hari dr Adam.
So, kami sambut besday bersama......




Hadiah Adam dr Ayah



For first year, Adam dh pandai:
# sebut perkataan 'tatih'
# dah berjalan jatuh
# dah boleh faham arahan 'no/tidak' dan 'give me/bagi ibu'
# berdiri dah stabil
# berpura2 bercakap di telefon


To my lil boy,
Be a good boy,jadilah anak yg soleh.
Ibu dan ayah serta kakak sentiasa mendoakan yg terbaik buatmu...
Happy Birthday , sayang.....

My besday sambut sekali ngan besday Adam..
Jimat skit belanja hahaha
Alah ...belanja nya pun tak setara mana coz beli sepotong kek secret resepi jer....


Me dpt 2 kuntum rose dr my hubby

Luv u B..........4ever n ever till jannah.....






.
Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
shikin ali
admin
03 August, 2013 ×

salam...
happy belated birthday kepada ibu dan adam. btw, comel la lagu backgroudnd ni. lagu sapa ya?

boleh tukar link? SA jumpa blog awak di ratuhati. link blog SA:
www.beautecology.com

Reply
avatar
Efa Anuar
admin
12 August, 2013 ×

wslm..
tq wish besday n tq jugak for lagu b/ground. lagu Tasha Manshahar-be mine.
ok,boleh.nnti sy singgah n follow blog SA yer n follow me back,ye.
tq

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment