Birthday Ayah ke-30

N3 kali ni nak story skit besday my Mr. Patrick....
besday nya jatuh pd 28.09.13 (sabtu)...
petang Jumaat pas balik kejer ,me  terus gi Happy Angel utk beli kek..
sampai rumah my hubby dah tunggu kat pintu dgn Azzalea.
tp sy tak keluarkan lg la kek tu.nanti pecah pulak tembelang (nak suprise la konon).
bila hubby dah keluar gi ambik Adam, baru lah me n kakak gi ambik kek tu terus gi simpan dlm peti ais.
bila hubby balik terus kakak nyanyi lagu "happy besday to u". sy dah cuak dah takut2 hubby perasan kakak nyanyi.Alhamdulillah hubby tak perasan...


Kek Besday Ayah


After solat maghrib kami bersiap2 utk pergi ke pasar malam.. hubby dh tunggu kat pintu,sy gi ke dapur buat susu Adam (konon2 nya la)...sy ke depan semula ngan kakak dgn memegang sebijik kek sambil menyanyikan lagu besday.terkejut hubby.dia kata awal nya....sy bgtau la,esok dh takder masa,mlm ni pulak confirm anak2 terus tido balik dr pasar malam...pastu hubby cakap, patutla ptg td dia terdengar kakak nyanyi lagu besday...rupanya kakak dah tahu....






kami terpaksa sambut awal besday my hubby sbb esok pgnya hubby kena bertolak pg2 lg ke Serdang.
ada karnival kemahiran kt sana...



Ayah dgn Kakak dan Adam memotong kek


Selamat Ulangtahun Kelahiran yg ke 30, SAYANG






Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment