Adam dah Pulang...

Alhamdulillah.....chicken pox sudah beransur kering... MC pun sampai ari ni jer....ni hari yg ke 11...fuyooo... sesetengah org tu ari ke 5 dh kering...tp Doc ckp ikut badan org nya...setiap org tu ketahanan bdnnya berbeza...so, thats mean, bdn EA tak kuat la yer..huhuhu... tak pe lah janji sihat...boring jg lama2 cam ni...tp ingat lah " Apabila Tuhan menguji kamu, bermakna Allah tu sayangkan kamu...oleh itu, bertaubatlah dan insaf lah atas apa yg kamu lakukan"... betul jg tu...maybe selama ni EA lalai dan leka.sebab tu Allah uji EA.. mungkin ada hikmah disebalik setiap perkara yg terjadi kannn...... Allah tu menjanjikan yg terbaik untuk setiap umatnya....

Dak Adam pun dah balik kepangkuan EA sekeluarga...heheh...suka...suka....mana taknya sampai terdemam-demam Dak Adam rindukan ibunya.. tp yg sadisnya...bila EA menjenguk kan muka ke rumah my MIL , Dak Adam buat cam tak nampak jer ibu dia...pas tu bila time nak ambik Dak Adam, boleh dia mengelak tak nak dan nangis2...sedihnya...dia boleh berlari gi dapat atuk dan opah dia.....sampai nak balik pun dia tak nak dapat EA lg....time dlm kete baru la dia nak duduk dekat EA...tu pun nangis2...lastnya, EA peluk dia ,barulah dia ok....sampailah sekarang tak boleh berenggang langsung dgn EA....sian Dak Adam....bukan ibu sengaja tinggalkan Adam, tp ibu terpaksa....EA tawakkal jer lah sekiranya chicken pox ni menjangkiti Dak Adam pulak...coz ada sebutir lg yg tak pecah.maybe dia yg paling last keluar kot.... tp ibu harap tak la kena kat Adam pulak....biarlah Dak Adam besar sikit......

Yang bestnya, today last MC...Isnin ,In Shaa Allah kalau tak der apa2 EA akan start kerja lah....dh lama cuti, mcm malas pulak nak drive ulang-alik gi kerja.
ada saper2 yg nak tawarkan diri untuk jadi driver EA tak? tp dgn ikhlas la tanpa bayaran...hahaha....


notabukulali: agak2nya kalau gi opis Isnin ni jangkit tak ngan member opis.coz ada sebutir lg tak pecah...hihihi





Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment