konvo dak azzalea 2012

Hari Graduasi Dan Kecemerlangan Kanak2 Tabika dan Taska Kemas Zon C 2012

Sebenarnya majlis ni dah lama. sajer nak update coz time majlis ni diadakan EA belum lg berkecimpung dlm dunia blogger ni... lagi pun n3 akan datang EA nak update pulak Hari Graduasi 2013 iaitu tahun ni punya konvo...tahun lepas Dak Azzalea 3 tahun..so ,dlm majlis ni dia tak pakai jubah la.. anak2 yg tahun akhir barulah dipakaikan jubah....


# penyampaian hadiah utk kanak2 Taska




# pertandingan baju ?....lupa lah baju apa...kategori kanak2 Taska

Dak Azzalea tak menang pun pertandingan ni....





# suka sgt Dak Azzalea time ni












ni konvo Dak Azzalea tahun lepas (umur 3 tahun) next n3 EA akan update konvo tahun ni yer....





Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment