Taska Permata Kemas Felcra Seberang Perak

Hahaha....sekarang dah bulan November ..lagi 1 month lebih jer Azzalea akan bersekolah di sini... baru sekarang sempat nak cerita kan serba sikit  about sekolah dia...bknnya apa, nak cari gambar dia kt sekolah susah sikit. ni gambar2 ni dpt pun dr FB cikgu2 sekolahnya. then dgn kekangan masa yg agak terhad.coz nak cerita ttg school Azzalea ni kena time tenang, aman dan damai.baru happy nak story...so, thats mean, skrg ni time tenang la yer..mana tak nya EA (singkatan drpd Efa Anuar) ni tgh MC...nak tau kenapa??? chicken pox menyerang...jangkitan virus dr Azzalea la ni....huhu...dh tua2 kena chicken pox. kelakar kan... 

Dak Azzalea start masuk Taska ni tahun lepas .masa tu umurnya 3 tahun. sekarang 4 tahun. so,maknanya 2 tahun la dia belajar kat taska ni...tahun depan hantar mana???? tak tau lg...tak decide pun lg...ayoyo...dh hujung tahun ni EA, cmner boleh jd gitu....hehehe....tak per Dak Azzalea baru 5 tahun...yo la tu...nnti baru kalut nak cari....

kat bawah ni semuanya gambar Dak Azzalea tahun lepas (3 tahun).....tahun ni (4 tahun) tak dapat nak gambar dia...EA pun malas nak gi sekolah snap gambar dia..





























Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment