Selamat Hari Lahir Mak




Hari ni 21 Disember  besday my mum yg ke 67 years....
first planning, kami nak sambut besday my mum this week kat Bukit Merah Lake Town .
tp tak menjadi pulak coz my brother and family, mggu ni pi Port Dikcson pulak..
so, kena extend ke minggu depan..

so, minggu depan family EA akan berkampung kat BMLT selama 3 hari dua mlm....
telah menjadi rutin my family setiap tahun buat mkn2 sama ada kat rumah or kat luar  nak sambut besday mak...sebenarnya ok jugak buat event cm ni...salah satunya adalah untuk menghargai jasa ibu kita yg telah bersusah payah membesar kan kita...then kita jugak dpt mengeratkan lg silaturrahim antara family kita kann...and lastly dpt release tension la konon nya....setelah penat bekerja...hahaha..

Mom,
Thanks for always believing in me
Thank u for all the support that u have given to me
Thank u for being such a kind and loving mother....

Mom,
I can never thank u enough for what u have done for me,
The love u have given me....
I love u for being my best friend and a wonderful mother!!!


Selamat Ulangtahun Kelahiran Mak!!!

I Love U so much..........



Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment