First Day Dak Azzalea kt Tadika


hari ni bermulanya dak Azzalea sekolah kt Tadika Seb Perak. sebelum ni hantar dia kat Taska...tp tak jauh pun jarak antaranya..berdepan jer...hari Rabu (1/1/14) cikgu suruh dtg ke sekolah..aku ingat kan ada hari suai kenal mcm kat taska dulu...rupanya cikgu suruh bayar yuran dulu..first day sekolah nnti tak la kalut sangat.... Yuran dak Azzalea RM30 sebulan ..ok la tu ...masa taska dulu RM80..yer la kan sampai kul 5 pm.. tadika ni sampai kul 12 pm jer..

pas hantar dak Azzalea hubby call bgtau kakak nangis time kena tinggal...tp nangis sekejap jer..pas tu cikgu pujuk terus senyap...time ambik dak Azzalea hubby tanya kat cikgu,dak Azzalea ok ker? cikgu bgtau ok jer...alhamdulillah... sebenarnya cikgu dak Azzalea  dgn aku dh lama kenal...kami sama2 kerja kt Jabatan Perangkaan satu ketika dulu... Cikgu Dhila (Fadhilah).....so, senang la sikit aku nak comunicate and nak discuss  about pembelajaran dak Azzalea nnti kan...

sorry la, gambar  first day dak Azzalea kat Tadika tak der...hubyy yg hantar  ke Tadika, aku tak boleh cuti...hubby aku bkn nya jenis nak ambik2 gambar ni....
ok...kita jumpa next n3 yer....tatatata......


Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment