Salam Perpisahan

assalamualaikum

hari ni hari terakhir 2 org sahabat  merangkap opismate aku akan bertukar ke Kampar dan Ipoh.
Fara akan ke PDT Kampar dan Ayu ke PDT Manjoi.
so, arini geng2 berjimba kami open table kat pizza hut yg di sponser oleh en Shojeq....tq yer.



ada sorang lg tak der dlm gambar ni
sedang cuti bersalin


ni la dia gerangan yg akan bertukar Ayu (atas) dan Fara (bawah)
"ucapan aku semoga kalian berdua lebih maju jaya di sana" 



ni pulak gerangan yg kena tinggal hahahaha Deera (atas) dan Awin (bawah)
termasuklah aku dgn  Aimi yg tengah cuti bersalin






lastday punchcard kat PDT Hilir Perak



semua comey2 belako...
tp semua dh jadi mak baby dan yg bakal jd mak baby..buahahaha..



Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
azuin arifin
admin
17 February, 2014 ×

Waaaaaaaaaaaaaaaaa...sedihhhhhhhhhhh...kak,arini sy mmg emo sgt kak....gduh dgn publik pon rase nk nanges..kalo x tu,kental je jiwe rage ni ha....aduhhhhhhh..camne la nk dpt blk semangat yg ilang ni....ya allah,kuatkn la ati ku ni..

Reply
avatar
Efa Anuar
admin
25 February, 2014 ×

nak tisu tak???akak banyak spare tisu ni...hehehe

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment