Anmum Essential

Assalam.....

lama rasanya tak berblog...cuma sempat post entry wordless wednesday jer.....
ni aku nak citer sikit....mai..mai...sapa nak dengaq mai sini cek nak habaq...hahaha
dah tukar speaking la pulak...

ok...kepada semua pembaca my blog dan kawan2 yg kat luar sana tu, Anmum Essential ada buat promotion dr 1 Mac 2014 - 31 May 2014..(sorry lewat bgtau). korang dapat free  pek 500 g setiap penebusan. seorang hanya boleh maksimum 5 kali penebusan.thats mean, korang akan dapat maksimum 5 pek sahaja setiap sorang. 
ada jugak hadiah bonus menanti korang iaitu 1 unit microwave jenama panasonic...wowww(kalau aku dapat kan besstttt).hadiah bonus ni korang akan dapat sekiranya redemption korang adalah yg ke seratus....best kan.... cepat...cepat....kalau terlambat nanti menyesal...

caranya: 

1. korang collect  penghujung scoop step 3 or 4 ~ pek 500g = 12 keping
                                                                                    ~ pek 1.2kg/1.6kg = 6 keping

2. korang isi redemption form

3. masukkan penghujung scoop yg telah dikumpul dan redemption form ke dalam sampul surat

4. lastly, korang pos la.

peringatan: setiap satu penebusan ,satu sampul surat yer....



kalau korang nak tahu lebih lanjut, korang boleh ke Anmum Essential.
cepat yer...don't be late....
actually, aku pun belum isi form apatah lg hantar kan...hehehe
tak per pasni aku terus isi...

sebelum aku lupa, kat redemption form tu dia ada tanya sama ada korang ni member club anmum or not..
kalau yg belum join club, oleh la join...
banyak gak kelebihan join the club .


 kalau korang nak tau apa kelebihan join the club, korang boleh pegi ke anmum club.
bg yg belum join, korang boleh join dan isilah butiran apa yg dia kehendaki yer...good luck uolls......


Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment