Anak Dara Demam.....

Assalamualaikum..

Salam Jumaat semua...
today aku cuti coz anak dara demam..dr semalam dia demam.thats mean , 2 hari lah dia tidak menghadirkan  diri ke sekolah... semalam dah bw dia gi klinik. 
dr semalam jugak anak dara ni sakit perut..menangis-nangis mintak aku sapukan minyak... today pulak , pg ni dah 2, 3 kali dia cirit birit...maybe panas sangat kot....dah lama gak dia tak demam. sejak aku berikan Azzalea dan Adam QASEH GOLD JUNIOR, demam Azzalea dah tak kerap seperti sebelum ni... dan Adam pulak kalau nak selesema terus tak menjadi.... Alhamdulillah....nampaknya kena terus amalkan QASEH GOLD JUNIOR ni.....

Qaseh Gold Junior
kalau korang nak tahu kelebihan dan maklumat yg lebih terperinci ,korang boleh ke QASEH GOLD .
oleh  kerana anak dara sorang ni demam, today dia request ikan masak acar/taucu. so, aku lebihkan rasa masam dalam masakan.. selalunya kalau dia demam , dia lebih suka yg masam2...dr semalam lg dia tak lalu nak makan. if makan pun, dia makan sekadar 2, 3 suap jer...

ok lah...semoga anak ibu cepat sembuh.,..esok boleh kita gi taman......


Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment