Part 3 : Family Day at Bukit Merah Laketown

Assalamualaikum

uiiihhh...ari ni baru berkesempatan nak update entry .. sorry uols, sepatutnya entry ni dh lama di publish .sampai dah bersarang kat draft....hahaha...itu lah penangan kemalasan....
oklah....ni aktiviti sebelah malam...inilah aktiviti kemuncaknya.
firstly, acara poteng kek oleh my mum.then pelbagai anugerah disampaikan.antaranya anugerah keluarga bahagia... actually dlm anugerah ni,semua adik beradik  aku dan family diorang dapat (6 org)..pastu ada anugerah cucu yg akan melahirkan cahaya mata, anugerah cucu yg mendapat 5A dlm UPSR,anugerah cucu yg cemerlang dlm SPM dan anugerah cucu yg pertama masuk `U'.....bestkan sapa jadi penerima anugerah..lepas tu ada jugak cabutan bertuah....
ok lah, yg pastinya kita orang enjoy malam tu....
makanan disediakan oleh pihak penginapan....





~kek utk my besday my mum~

kek ni aku tempah kat Nonie's Recepi di P. Tiga Kanan,Bota. boleh tahan jugak kek nya...sedap....pasti boleh tempah lg ....

~hadiah-hadiah yg disediakan~

~anugerah keluarga~

~anugerah keluarga~

dalam anugerah keluarga ni semua adik beradik and family dpt hamper
gambar aku ngan my sister jer yg takder.tak sempat nak snap...huhu


~cabutan bertuah~

~cabutan bertuah.....adam dpt pen...~

~time potong kek besday~

~my second bro sampaikan `ole-ole` kat my mum sempena besday and anak sedara yg mendapat 5A dlm UPSR (wakil adik dia)~

~ anak sedara sulong bakal menimang cahaya mata~

~anugerah cucu yg mendapat 5A dlm UPSR 2013(wakil adik dia)~

~anugerah cucu pertama yg menjejaki `UNIVERSITI` (wakil adik)~

huhuhu....anak pertama yg menjejaki ke `U` tak de pulak yer....sian aku.....


~anugerah cucu cemerlang SPM 2012~

~antara menu pd malam tu~

sorry ek...gambar2 kat atas ada yg tak berapa clear...almaklumlah, tukang snap bersnap sekali ngan anak..hehe
k...nanti kita sambung kat next entry....entry last untuk family trip ke Bukit Merah Laketown..



Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment