Trip To Cameron Highland

Assalam

Hi all....
actually, aku terlupa satu entry ni...trip to cameron
trip ni aku pergi pd bulan jan 2014
bayangkan dh berapa bulan baru ingat. tu pun disebabkan aku selongkar folder gambar2 lama
terjumpalah gambar pi cameron. tp tak banyak pun. tak cukup tangan nak snap gambar
eceh..ceh..ceh... alasan yang jitu lg padu...huhuhu

aku pergi  hari sabtu - ahad . stay semalam jer kat sana. Isnin aku kerja,so tak leh bersantai sana lama2.tak banyak tempat pi lawat pun... dak Azzalea meragam...bila berhenti jer satu2 tempat tu mula la dia buat hal. berlari ke sana ke mari....dh lah tepi jalan, risau aku...lastly, buat keputusan memerap jer kat hotel..


Hotel Rainbow






sampai sana terus Adam tidur.... en patrick pun nak join sekali...



keadaan  kat Brincang pd waktu petang...masih nampak kabusnya.jalan busy coz pasar malam Brincang dh start

aku stay kat rainbow hotel. satu mlm rm 250. harga naik coz time cuti umum..bukan apa aku nak stay kat rainbow hotel, dekat dgn pasar malam brincang. aku pi pasar malam tu, jalan kaki jer..mudahkan, tak payah nak tercari2 parking...hihihi



pemandangan kat brincang pd waktu malam


pemandangan kat brincang pd waktu pg

time kita orang pergi tu, cuaca sejuk bangat. tp yg menghairankan aku, dak Azzalea tak sejuk langsung,sweater dia tak pakai langsung..... kalau dak Adam ,tak tanggal2 sweater nyer....berdarah panas kot dak Azzalea ni...

en. patrick pulak,ni first time dia drive ke cameron...firstly, dia mcm nak tukar plan jer pi tempat lain. aku pujuk2 dia ok teruskan perjalanan. sampai cameron dia kata,"eh oklah drive ke sini...biasa jer". so, aku jawab apa tau, "lain kali kita gi lagi yer"...dia tersenyum...ada harapan la tu....suka aku...

cameron mu tunggu kami datang lg!!!


Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
azuin arifin
admin
12 May, 2014 ×

Hahaha.suke nye iput dpt memerap dgn Patrick. ..nnti coti sekolah bln ni kite naik lg nak.

Reply
avatar
Cik Iput
admin
12 May, 2014 ×

hujung bulan 6 ekkkk

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment