1 Ramadhan

Assalamualaikum...

hari ni first Ramadhan kan...camner ngan puasa korang? confirm ok kan.... bg yg dah ada anak tu , anak2 korang posa tak?aku...dak Azzalea of course la tak posa...posa pun dia tak faham apa bendanya...bkn nya aku tak bgtau kat dia, tak cerita kat dia...tp dak Azzalea special sikit...huhuhu..

ok lah...berbuka td korang makan apa? or beli kat bazar jer... aku seperti biasa masak lah...tp masak pun ala kadar jer... first Ramadhan ni, berbuka aku buat sotong goreng kunyit .pastu ada sup tulang dan rendang ayam....sup tulang ngan rendang ayam ni balance drpd family aku buat hight tea ptg sabtu  sblm posa...tak baik membazirkan. so, aku panaskan...alhamdulillah  time berbuka semua abis.... gambar sotong goreng kunyit aku tak sempat nak snap...sorry....

ha...berbuka  second Ramadhan esok sure korang dh siap resepi utk masak kan....tp bg yg memasak la... bg yg tunjuk jer tak payah nak resepi bagai....hiihihih

apa korang nak masak utk bebuka Ramadhan hari yg ke2 ni?


Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment