"GiveAway Contest MasyghulOnline: Pelikat Pants"

Hai kawan2 blogger semua....
jom kita beramai-ramai memeriahkan lg contest di bawah ini....hehehe
kalau nak tahu, ini firts time Cik Iput join contest..tak pernah join  mana2 contest before this...bukan tak berminat tapi tak sempat...hopefully, first time join contest , first time jd winner la ek...amin...hehehe
untuk pengetahuan korang, Masygul Online sedang mempromosikan dan memperkenalkan produk Pelikat Pants, Batik Pants dan Pelikad Kids jenama B.O.B yg dipopularkan oleh Afdlin Shauki. that's mean korang boleh jugak shopping online kat  Masygul Online  selain dr menyertai contest ni yer.... korang yg berminat nak join boleh click banner dibawah ni......
v
v
v
v
v
v
v
Syarat2 penyertaan, senarai hadiah dan senarai peserta korang boleh tengok kat SINI ye....
Tarikh tutup contest ini pada 8 JULAI 2014 (SELASA) Jam 11.59 Malam.

Slogan :
"Saya layak untuk memenangi hadiah utama kerana contest dari  Masygul Online merupakan contest pertama yang saya sertai. Saya telah menyertai contest ini dan juga telah memenuhi segala syarat-syarat yang ditetapkan oleh Masygul Online. Selain itu, saya juga layak memenangi hadiah utama kerana dengan meyertai contest ini, secara tidak langsung saya dapat menolong memperkenalkan dan mempromosikan Masygul Online kepada semua bloger dan pembaca blog saya selaras dengan tujuan contest ini diadakan."
Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
irrayyan
admin
24 June, 2014 ×

good luck!
singgah dari segmen/contest yg sama
http://www.irrayyan.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html
irra follow #20

Reply
avatar
11 July, 2014 ×

Salam Cik Iput,
Terima kasih kerana menyertai Contest pertama daripada kami yang tidak seberapa ini. Kami akan mengumumkan senarai pemenangnya pada 15 Julai nanti. Semoga berjaya.

-admin-

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment