Aidilfitri 2014

Assalamualaikum
Salam Aidilfitri


Firstly, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya kpd semua rakan blogger Dan pembaca2 blog ibuadambatrisya ni....tak lupa juga kpd semua umat Islam. Maaf andai ada salah silap samaada Yg disedari atau pun tidak...

Raya pertama tahun ni aku beraya kt rumah parents in law. Lagipun my mum Kan ada kat Tanah Suci. Esok baru my mum and my older bro balik.







Notabukulali: Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf zahir Dan batin
Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment