Budak Baik.....

Assalamualaikum
Salam Ramadhan

Hai korang puasa tak arini.....?
haaa...before that aku nak story sikit about my mom and my oldest bro pergi menunaikan umrah. ikut jadual, mereka naik flight pkl 2.30 pg khamis...tp delay pulak lbh kurang 3 jam....pkl 5.15 pg baru fly....kesian dkt my mom yg duduk tercongok dekat kerusi menunggu tu...bayangkan 3 jam.....huhuhu...

ok lah ,kita berbalik kpd entry yg sepatutnya... saper yg budak baik tu????korang nak tahu ke????kalau nak tahu korang tengok gambar dkt bawah ni..

V
V
V
V
V
V
V
V


Ni la dia budak baik tu.... Adam Muhammad Haziq..
tangan kena pisau...huhu....luas jugak luka nyer...aku pun takut nak tengok. nampak isinya....
tak pe lah Adam...biasalah good boy kan....


Nukilan Oleh,
Previous
Next Post »

1 Coretan:

Click here for Coretan
fida firdaus
admin
22 August, 2014 ×

hai sis.
done follow.
jemput follow blog sy yg masih baby.
apa2 pun, salam perkenalan. :)
http://fidafirdaus.blogspot.com

Congrats bro fida firdaus you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment