Happy Besday Cik Iput

Assalamualaikum
Salam Ramadhan

masih lg dlm mood Ramadhan kan
tinggal beberapa hari je lg Syawal akan muncul
tp syawal tahun ni ntah kenapa aku mcm tak de mood jer nak sambut.
maybe first Syawal my mom tak de kot...hehehe.. atau pun memikirkan tugas hakiki aku sbg pekerja yg bakal aku hadapi...huhuhu....

ok lah...aku malas nak melalut
actually ,hari ni besday aku...
tak de sape pun nak nyanyi kat aku
so...biarlah aku nyanyi utk diri aku sendiri..

"Happy birthday to me...
Happy birthday to me...
Happy birthday to Cik Iput...
Happy birthday to me...."
hahahahahaha....

tak pe lah if tak de org nak nyanyi...janji ada org nak bg hadiah...
eh...ko ni Cik Iput, dh tua2 pun nak hadiah lg...
apa salahnya kan. dh org nk bg kita ambik je lah kan....



tq to my lovely hubby en patrick atas hadiah yer... terima kasih daun keladi, tahun depan boleh bg lg...hikhikhik...


Previous
Next Post »

1 Coretan:

Click here for Coretan
07 September, 2014 ×

Singgah dan Follow blog ini, datang dari #KelabBloggerBenAshaari Salam kenal... http://engkumuzahadin.blogspot.com/

Congrats bro Engku Muzahadin you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment