Iftar Ramadhan 2014

Assalamualaikum
Salam Ramadhan

hai ols....puasa tak?
berbuka semalam Cik Iput ngan adik beradik berkumpul  berbuka bersama kat rumah my mom. kiranya iftar Ramadhan la kan... selalunya kami adik beradik berkumpul hari last puasa. esoknya raya...tp disebabkan my mom and my oldest brother nak berangkat ke Tanah Suci , so kami plan buat awal. diorang bertolak ptg rabu ni. so, this week jer la masa yg sesuai buat iftar. lagipun, minggu ni ramai anak buah aku yg dok asrama balik. 

Sorry la, gambar Cik Iput tak sempat nak snap.busy lah nak siapkan juadah nya, dgn Azzalea dan Adamnya...huhuhu :-( Aku ni selalu terlepas kalau bab2 snap gambar kan...huhuhu nak buat camner, anak2 perlu diutamakn.....

Nak story bab raya sikit. First Syawal of course lah kat rumah mother in law... semua adik beradik aku tahun ni sambut syawal kat rumah mentua masing2. sebabnya my mom balik dr Tanah Suci pagi Syawal ke 2..so, raya kedua  barulah kami berkumpul semula sambut Syawal bersama my mom and my oldest bro. Sedih jugak rasanya bila first raya my mom tak de...

ish..ish..ish... baru puasa ke 13 dah story about rayakan...tak pe lah bg semangat sikit nak puasa..ha...persiapan raya korang camner? aku tak buat apa2 pun lg.....  


Nukilan Oleh,
Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment