Last Shopping Before Aidilfitri

Assalamualaikum
Salam Ramadhan

Uols dh shopping baju raya ke? Aku rasa uols confirm dh settle bab2 shopping ni  kan. cuma aku ni haaaa...yg baru terhegeh2 nk cari baju budak berdua ni termasuklah bapak budak sekali... Kalau ikut tahun2 sebelum ni  lg 2 weeks nk raya aku dh sibuk2 Kan diri membeli belah...tp tahun ni disebabkan kekangan waktu, 2 hari lg nk raya baru aku shopping.. Huhuhu....tak kisah lah janji baju anak2 berganti...mereka yg utama....

Seperti biasa tiap2 tahun aku shopping baju anak2 ni dekat jusco. Tp skrg kan dah Ada aeon, so aku pergi Sana je lah .lgpun dpt jimatkan masa.... Tahun ni shopping raya kena bawak princes dan prince ni... Nasib baiklah Kat Sana Ada play ground, so memudahkan kerja aku. En Patrick ditugaskan oleh aku untuk menjaga 2 org buah hatiku ini dan terpaksalah beliau join sekali dlm playground tu...hikhik....aku  pulak meneruskan tugasan aku mencari baju mereka.bila dah settle aku dgn en Patrick bergilir pulak menjaga buah hati kami td. En Patrick pulak pergi shopping utk diri beliau....aku????  ahhhh....tak pe lah.. Mereka diutamakan.... Aku ...anytime boleh cari....










Nukilan Oleh,
Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment