Second Aidilfitri 2014


Assalamualaikum
Salam Aidilfitri

Hari ni Aidilfitri yg ke2. Korang gi mana hair in???? Confirm pergi ziarah sanak saudara. Bg family aku, hari ni adalah hari berkumpul adik beradik. Yer la.....kan hari ni my mum  and my older bro balik ke Malaysia...

Jom kita layan gambar2 di bwh








Yg kat atas gambar anak beranak (Adik beradik aku) dgn my mum.
Yg bawah gambar anak menantu my mum
Yg ni pulak semua cucu2 dan sorg cicit my mum. Tu pun ada  lg yg tak de cucu2 nya.ramaikan..... 
 

Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment