Mobile Friendly Test

Assalamualaikum

Cik iput nak share sikit tentang mobile friendly test ni.. sebagai blogger korang mesti nak trafik blog meningkat kan..selain dr guna laptop atau komputer atau tab utk lawat blog korang , sekarang ni reader blog korang boleh guna  telefon utk lawat blog korang.....   So, korang kena la tau blog korang ni mudah dibuka di telefon/ "mobile friendly" or not.





So, korang boleh semak blog korang tu mobile friendly atau tidak kat SINI ye.... Ha....bg blog cik iput tengok kat atas tu....mobile friendly kan.... awesome!!!!!

Notabukuhati : jom kita test beramai-ramai.... 

Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment