Payung Petronas

Assalamualaikum

Semalam aku dpt call dr petronas suruh dtg ambik payung.Pg td baru aku ambik on the way pergi opis. tp apa yg menggeramkan aku, boleh dia mintak ic. Pada hal aku nk ambik payung je kot...tak payah la nak ic bagai. Bukannya aku ambik sejongkong emas. Aku terpaksa la masuk balik dalam kete ambik ic. 

Apa yg menghanginkan aku lg , boleh dia salah sebut nama aku. Cik kak ic dpn mata kot. Yg ko pergi sebut lain tu apa kes maaaaa...... Aku tabuh je karang budak ni.... Dan yg lebih...lebih menghanginkan aku lg, disebabkan sekaki payung tu, punch kad aku merah. Mmg biol betul la.... Aku mmg hangin sangat....

Pas dia bg kat aku payung tu, dia suruh check takut koyak, bocor. Kalau dh balik rumah baru perasan koyak / bocor tak boleh tukar lain. Ok tak per.....kalau koyak aku boleh check la tp kalau bocor aku nk check mcm mana? Tak der air turun dalam kaunter petronas tu. Kalau ada senang kerja aku...adoooiiii.....sakit kepala aku...

Lepas tu biadap pulak tu....tak payah la nk sombong sangat...setakat aku nak ambik sekaki payung jer....tak luak pun....etika la sikit. Pelanggan di utamakan.... Ni kalau amran fans baca entry aku, naya aku. Tp betul pun...kalau amran terbaca ini entry, tlg nasihatkan hakak2 yg kerja kat petrol pump tu yer.....tak payah nk angkuh sgt. Tak kebulur pun payung tu. Tp dh call suruh ambik , aku ambik jer ler.... Lg pun on the way aku pergi kerja jer...



Nasib la dapat payung nya...sejuk sikit hati aku.......dh la dlm tempoh masa penebusan, payungnya asyik tak de jer..penat berulang alik ke kaunter tu...bukan nak sangat tp dh hak kita.kena la tuntut.kita dh melabur kat dia kan....

Ok, nnti aku upload gambar payung aku yer. Kat atas tu payung en google...apa pun thanks petronas.....

Notabukuhati: cik iput nk payung rumah cik iput guna payung tu yer.....
Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
13 November, 2014 ×

sakit hati tengok payung ni..buang karen isi minyak alih2 tak dapat tebus

Reply
avatar
Cik Iput
admin
20 November, 2014 ×

Cik iput dpt tebus pun sbb tinggalkan no fon.kan dia bg extra 15 hari utk tebus.rezeki cik iput kot hehe

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment