Roti Sarang Lebah Kesukaan Ramai

Assalamualaikum

Rasanya mungkin cik iput dah terlambat nk share dgn korang tentang roti sarang lebah ni... Sebenarnya sebelum ni cik iput dlm proses mencari2 roti sarang lebah dlm erti kata yg sebenar.hihikhik....sebelum ni jugak cik iput tak jumpa lg roti ni yg boleh membangkitkan selera. Ada sorang kawan cik iput memang dia menjual spesis roti ni tapi nun jauh di klang.. Cam mana cik iput nk order. Tp dlm minggu ni kawan opis cik iput memperkenalkan roti ni dr hasil tangan kawannya..cik iput order satu bekas dulu utk mencuba sama ada blh masuk tak dlm selera cik iput dan chentahati2 cik iput. 

Alhamdulillah...setelah mencuba terus cik iput repeat order 2 bekas. Sbb tu la cik iput lewat story mory tentang roti sarang lebah ni.. Bila dh jumpa yg berkenan di hati barulah up entry kan....hukhukhuk... Tp yg ni mmg marvelous la....


Korang tengoklah dia punya butterscotch...meleleh weiiii ... yummy ...yummy... Mmg terbaiklah roti sarang lebah ni. Terbaik dr ladang...

Notabukuhati: eh korang buat la sendiri roti ni. Jgn ikut macam cik iput malas nk membakery ni...hukhuk
Previous
Next Post »

8 Coretan

Click here for Coretan
22 November, 2014 ×

tak pernah try lagi roti ni. hehe. teringin nak makan bila dah ramai pakat duk post pasal roti ni.

Reply
avatar
Cik Iput
admin
22 November, 2014 ×

Sedap sis....try la...tp ke cari yg pandai buat la.sebelum ni cik iput beli tidak memenuhi citarasa. Tq coz sudi lawat blog cik iput

Reply
avatar
22 November, 2014 ×

salam kenal tuan blog
akak dtg dari blog Etuza...jd follower ke 30 kt sini

Reply
avatar
Cik Iput
admin
23 November, 2014 ×

Salam perkenalan .tq akak kamsiah follow sini

Reply
avatar
anajingga
admin
25 November, 2014 ×

singgah sini, ramai dah yang try buat homemade roti sekarang ni kan cik iput, nampak pun sedap dah :)

Reply
avatar
Cik Iput
admin
26 November, 2014 ×

Mmg sedap eny

Reply
avatar
Cik Iput
admin
26 November, 2014 ×

Betul tu anajingga.cuma sy jer yg tak pandai nk buat.tq ye singgah sini

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment