Tahniah....Along!!!!

Assalamualaikum

Malam ni rasa mçm free sikit. Selalunya kalau hari kerja, sebelah mlm nya confirm awal cik iput beradu. Almaklumlah penat drive jauh2. Mlm ni rasa lain mcm pulak. Energy lebih kot...hahaha. oklah seperti yg dijanjikan entry kali ni cik iput nk story sikit about engagement day anak buah cik iput, Along.... menghantar cincinnya (bertunang) ahad lepas. Bertunang ni cik iput tak pergi coz adik beradik cik iput yg perempuan semuanya menghantar suami masing2 sebagai wakil. So kami tinggal di rumah menjaga anak2. InsyaAllah jika dipanjangkan umur cik iput akan pergi time kahwin nanti..


Tema pink hantaran dari pihak lelaki , yg hijau tu pulak dr pihak perempuan. Dari pihak lelaki 8 hantarannya manakala dr pihak perempuan 10.


Nilah dia bakal anak buah cik iput. Yg tengah baju purple tu, itulah my mum dan yg baju kelabu mak Along merangkap kakak ipar cik iput...mcm berjanji jer baju bakal mak mertua dan bakal menantu kan.....





Taraaa....nilah dia bakal pengantin... InsyaAllah jika tiada aral melintang mereka akan disatukan pada awal april 2015...

SEMOGA BAHAGIA TILL JANNAH....AMIN


Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment