Red Carpet Giveaway Bersama Papaglamz

Assalamualaikum

Ehhh korang semua!!!!! Jom kita beramai-ramai join contest dr sahabat blogger kita PAPAGLAMZ .... Marilah kita sama-sama mmeriahkan suasana Red Carpet Giveaway tersebut.... Nak join , jom click banner kat bawah....




Hadiah seperti berikut

1. Pemenang Top Comentator bakal memenangi  Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 (Nak tahu khasiat vitamin C KLIK DISINI) + RM 10.00 Top up - Pemenang dikira untuk blogger yang memberi komen paling banyak di blog ini sepanjang giveaway berlangsung dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015

2. Pemenang Sagu Hati x 3 (RM 10.00 Top up)

Cara nak sertai :

    
3. Follow Instagram Papaglamz - Jika ada

Buat entry mengenai giveaway ini di blog, lekat banner yang ala-ala Night Dinner punye Red Carpet tu kuat-kuat dalam entri dan backlink ke entri ni.

Lepas dah publish entry give away, share kan link entry tersebut di ruangan komen di bawah entry ini. Share sekali nama Facebook anda dan Instagram (jika ada).

Contoh :
Hai Papaglamz, saya dah join!!!
[link entry blog]
Facebook : [nama facebook anda]
Instagram : [nama instagram anda]

Senarai peserta akan di update dari masa ke semasa dalam entri ni. Boleh la kita sama-sama CATWALK di blog kawan-kawan sampai PITAM. Hehehehehe.

SEMOGA BRJAYA SEMUA....!!!


Previous
Next Post »

6 Coretan

Click here for Coretan
Papaglamz
admin
17 January, 2015 ×

Tq Join. Good luck. rerajin komen kt Papaglamz.com..

Reply
avatar
khaty aiman
admin
16 February, 2015 ×

Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
semoga berjaya

Reply
avatar
16 February, 2015 ×

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar
Papaglamz
admin
01 March, 2015 ×

Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment