Aiskrim Pasu


Assalamualaikum

Hai...apa khabar? Cik Iput hope semua sihat2 ok....kalau tak sihat cepat2 dapatkan rawatan ye..sekarang ni mcm2 penyakit. So, dptkan rawatan segera utk mencegah ye...ecehceh...mcm bekerja dlm bidang kesihatan pulak Cik Iput ni..hehehe..jgn marah ye...

Ok lah sebenarnya Cik Iput nk share sikit. Latest ni kan fenomena aiskrim pasu. So, org dok sibuk2 aiskrim pasu ni Cik Iput pun tak nak ketinggalan.Cik Iput pun nak jugak merasa ...hehehe... Apalagi Cik Iput pun servey la kat mana ada jual aiskrim pasu ni yg berhampiran dgn rumah Cik Iput..

Bg sesiapa yg dok area Kg
 Gajah, korang boleh dptkan aiskrim pasu ni di Kedai Kari Kepala Ikan berhadapan dgn Masjid Kg.Gajah
 Selain dr jual aiskrim pasu kedai di jugak menyediakan perkhidmatan bg mereka yg nak surprisekan org2 tersayang sempena birthday dll (monster surprise).

Nyum...nyum.....aiskrim pasu.

Model cilik Cik Iput....

Previous
Next Post »

5 Coretan

Click here for Coretan
imm hassan
admin
06 March, 2015 ×

salam kenal..singgah blogwalking kat sini ☺

Reply
avatar
Cik Iput
admin
08 March, 2015 ×

tq....salam perkenalan too....

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
29 March, 2015 ×

tak pernah makan lagi aiskrim pasu....

Reply
avatar
Fendi Rocka
admin
04 April, 2015 ×

pasu boleh mkn jugak ke

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment