Jalan2 Tenangkan Hati Ke Teluk Senangin

Assalamualaikum
Hai uolls...

Semalam aktiviti harian Cik Iput pergi menenangkan hati ke Teluk Senangin, Lumut. niat di hati bukanlah nak mandi pun. Selalunya bila pergi ke pantai Cik Batrisya mesti tak nak mandi sebab dia takut dgn ombak. so, tak prepair pun nak bawa baju mandi. Bila sampai jer kat Teluk Senangin terus Cik Iput tanya Cik Batrisya, "nak mandi tak?"......"nak mandi laut bu,"katanya. Ternganga mulaut Cik Iput dgn En Patrick...

So, untuk settle this problem, Cik Iput mintak En Patrick belikan seluar mandi utk Cik Batrisya dan En Adam....hehehe..... Bila jer tukar seluar ,kemain seronok lg mereka berdua.... Bila dah main kat tepi2 pantai tu, mula la pulak nak pelampung coz tgk jiran sebelah ada pelampung.... beli jugak lah bg memenuhi hajat Cik Batrisya... Tapi kesian pulak tgk nya sbb dia ajak Cik Iput dan En Patrick mandi. Kami tak bawa baju persalinan so, mcm mana nak mandi.... Tak pelah anak2ku, insyaAllah kita akan dtg lg ke sini yer.kita mandi bersama2.....

Utk pengetahuan uolls , ini fisrt time tau Cik Iput dtg sini walaupun duduk kat Perak jer pun.hehehe..dulu sebelum Cik Bastrisya dan En Adam lahir, Cik Iput dgn En Patrick pernah plan nak dtg sini.tp separuh jalan jer sebab kami tak jumpa tempatnya..... huahuahua..... Tp memang best la tempatnya....tak lah sesibuk mcm kat Teluk Batik tu... Aman damai jer rasa... air pun bersih.. ok jommmm kita layan dulu gambar2 yg ada......









Previous
Next Post »

5 Coretan

Click here for Coretan
Eny Abdullah
admin
22 March, 2015 ×

teringin juga nak ke teluk senangin ni bila balik ipoh hehehe...

Reply
avatar
anajingga
admin
22 March, 2015 ×

kak ana pun tak pernah sampai lagi selalunya pi teluk
batik je

Reply
avatar
Cik Iput
admin
22 March, 2015 ×

sis Eny asal mana ye...

Reply
avatar
Cik Iput
admin
22 March, 2015 ×

Kak Ana apa kata lepas ni pi teluk senangin pulak...rilease tention...hehehe

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
29 March, 2015 ×

pernah rancang nak ke teluk senangin dan teluk batik tapi ke tempat lain

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment