Buku Frozen dan Colouring Book Di PBAKL

Assalamualaikum

Sekarang ni kan sedang berlangsung Pameran Buku Antarabangsa Kuala Lumpur. Eh ..korang dah pergi ke belum? Sure dah kan... Cik Iput? Huhuhu..tak tau la  bila akan sampai ke sana. Maybe bila batrisya dah besar sikit nanti.. Bukannya apa Cik Batrisya ni tak suka pergi tempat yang bersesak² bagai. Mula lah dia akan buat perangai. So, biarlah dia besar sikit nanti..tu pun kalau PBAKL masih ada lg...

Alkisahnya opismate Cik Iput iaitu Nadia memang plan nak pergi. So, Cik Iput hanya sekadar komen dkt FB beliau minta tengok² kan buku Keyword Peter and jane. Rupanya beliau memang cari buku tu tapi tiada. Maybe bukan rezeki Cik Iput. 

So, beliau belikan buku frozen dan colouring book  sbg present buat Cik Batrisya.. Thanks very² much Nad...


Dapat je buku² ni apalagi Batrisya..suka sangat Frozen tu... Dulu dia tak suka Frozen ni, tp since dia tgk cerita frozen tu, sikit² nak baju frozen lah, nak itu frozen lah...semuanya frozen...


Previous
Next Post »

7 Coretan

Click here for Coretan
28 April, 2015 ×

tak sempat lagi nak gi pbakl :(

Reply
avatar
khaty aiman
admin
28 April, 2015 ×

frozen nie memang semua nya serba serbi ada..pttla bebudak dan orang dewasa pun suka..

Reply
avatar
Maria Firdz
admin
28 April, 2015 ×

Hmm.. Tak smpat nk pergi lagi...

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
admin
28 April, 2015 ×

Klau dkt dah lama sampai..

Reply
avatar
28 April, 2015 ×

Along plan nak gi hujung minggu ni.... btwy..awat cik batrisya xske dgn frozen dlu?ahha

Reply
avatar
29 April, 2015 ×

untung lah budak2 zaman sekarang.. coloring book pun best2...!! hehehehee... :)

Reply
avatar
Mar Mansor
admin
29 April, 2015 ×

budak-budak suka betul dengan frozen..

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment