Sukan Tahunan 2015

Assalamualaikum

Entry ni sepatutnya dah lama keluar. Tetapi memandangkan Cik Iput tersangat-sangatlah busy, so skrg ni baru ada masa nak update...huhu Tapi tak pelah janji diupdate kan.....

Sukan Tahunan SKSP, Felcra Seberang Perak


Sukan ni diadakan pd. 26hb Mac yg lepas...hehehe...dh nak hampir sebulan baru Cik Iput update... Actually, Cik Batrisya baru jer 6 tahun. Tp disebabkan beliau masuk Pra Sek. Keb Seb. Perak, so aktiviti sukan haruslah sama dgn pelajar darjah 1-6... 

sukan tahunan sksp


sukan tahunan sksp



Acara Cik Batrisya adalah lari sambil bawa bola dan lari bawa bola pingpong dlm sudu. Hanya dua acara tu je. Semua acara utk pelajar Pra secara berkumpulan. Almaklumlah masa terhad then pelajar Pra je pun. Satu acara lg diorang dh buat sehari sebelum sukan diadakn...apapun tahniah buat cik batrisya coz dpt tempat kedua dan ketiga. Manakala kategori rumah sukan rumah cik batrisya iaitu merah menjadi johan...... Hadiah utk pelajar Pra biasalah, tupperware...hahaha.







Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
20 April, 2015 ×

Wahh meriah sukan depa.. kita lepas upsr baru nak buat kot...

Reply
avatar
Cik Iput
admin
22 April, 2015 ×

lewatnya nizam...

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment