www.efaothman.com

Assalamualaikum

Hai apa khabar semua.... Kini "Chenta Hati Saya" dengan segala rasminya telah bertukar ke domain dot com. Oleh itu secara tidak langsung, nama pemilik 'efaothman.com' adalah Efa Othman yang mana sebelum ni adalah Cik Iput... Pertukaran ini adalah untuk memantapkan blog ini hasil daripada didikan efgiers (ExchangedFeedGroup) dan juga sifu-sifu yang berkaliber dalam group ini...thanks semua... I love EFG...



Sebenarnya blog ini telah bertukar domain pd 5hb Mei yg lepas. Tapi disebabkan kesibukan yg melanda so, Efa tak sempat nak update. Alhamdulillah, coz memang dah lama Efa nak ada domain sendiri. Sebelum ni rasa macam was-was dan kurang keyakinan. Tapi bila bertemu dgn EFG, semangat tu makin berkobar-kobar. Korang nak tau sebab apa? Sebab ahli group ni semuanya supporting antara satu sama lain. Memang awesome sangat group ni... Hasil daripada semangat yg diberikan, semakin ramai ahli EFG bertukar ke domain sendiri termasuk lah Efa..hehehe..

Previous
Next Post »

3 Coretan

Click here for Coretan
Nik Ainaa
admin
14 May, 2015 ×

alhamdulillah. tahniah kak Efa. kita sama2 maju melangkah bersama EFG ^_^

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment