SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Assalamualaikum

Hai...Selamat petang semua..korang tengah buat apa? ok, kalau korang tengah free apa kata follow Cik Iput join segmen ni.. ye lah kan...daripada korang melangut tak tentu hala, baik korang buat aktiviti yg berfaedah sikit...hehe... jgn marah yer..Cik Iput tau,masing2 ada hal yg perlu diuruskan. Tapi apa kata luangkan sikit masa utk join segmen ni bg support kat rakan blogger kita kan....
Okey bg rasa yg nak join, yg nak memeriahkan suasana segmen ni, korang boleh klik banner kat bawah ni yer...

Catwalk_Next_Top_Model

Tujuan segmen ni diadakan dan syarat2 penyertaan korang boleh tengok kat SINI... ok, dgn rasminya Cik Iput telah menyertai segmen ini... kepada rakan2 blogger yg join, good luck Cik Iput ucapkan...


Previous
Next Post »

13 Coretan

Click here for Coretan
Amy J
admin
04 May, 2015 ×

selamat bercatwalk. hehehe.

Reply
avatar
Papaglamz
admin
05 May, 2015 ×

Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

Reply
avatar
05 May, 2015 ×

Catwalk sini pulak. Dari segmen yang sama. Jemput singgah blog mimi :D

http://syamimirosnee.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
06 May, 2015 ×

Cik Iput....selamat bercatwalk :)

Reply
avatar
07 May, 2015 ×

Singgah catwalk dari segmen yang sama
Selamat bersegmen

http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
08 May, 2015 ×

Assalamualaikum..singgah sini dari segmen yg sama.. done follow n good luck

Reply
avatar
Saif HaQiem
admin
10 May, 2015 ×

salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
done follow di sini...slmt berblogging
http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
fiqah hamed
admin
14 May, 2015 ×

Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
15 May, 2015 ×

Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
Pha Is
admin
15 May, 2015 ×

singgah catwalking sini... :)

- www.BudakPening.com

Reply
avatar
19 May, 2015 ×

Singgah dari segmen yang sama.

Jom catwalk ke blog saya pulak :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
Mad Parihh
admin
20 May, 2015 ×

salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar
Mad Parihh
admin
20 May, 2015 ×

salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment