Wedding My Nephew

Assalamualaikum & Selamat Pagi

Actually, wedding my nephew (Along) ni pada 11.04.2015 yang lepas. Tapi baru berkesempatan nak update. Biasalah, kesibukan kerja yang melanda. Rasanya dah nak hampir 2 months wedding ni dah berlangsung...hehehe...



Okey lah, gambar kat atas ni masa akad nikah di rumah pengantin perempuan pd 03.04.2015. Gambar kedua kat atas tu dalah parents kedua-dua belah pengantin. Yang sebelah kanan sekali (berbaju melayu kuning) adalah abang Efa yang no. 2 merangkap ayah pengantin.


Gambar kat atas ni pulak majlis bersanding dirumah pengantin perempuan esoknya iaitu pd 04.04.2015. Bertemakan warna purple.



Majlis sanding sebelah pihak lelaki pulak pd 11.04.2015 minggu depannya bertemakan warna biru.


Ini pulak adalah acara potong kek dan buka hadiah pd sebelah malamnya. Sedondon hijau....



Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
02 June, 2015 ×

barakallah pegantin :)

Reply
avatar
anajingga
admin
02 June, 2015 ×

meriah majlis, selamat pengantin baru buat kedua mempelai.

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment