1st GiveAway by Ciktaman

1st GiveAway by Ciktaman


Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

Komen : Blog yang cantik, kemas ,teratur dan suci cuma tulisan terlampau kecil perlu diperbesarkan  serta pemilihan warna tulisan yang agak pudar perlu di beri warna yang agak terang supaya mudah nak dibaca...
Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
Ck Tmn
admin
07 September, 2015 ×

terima kasih sebab sudi join.. Gudluck ye :)

Reply
avatar
Ck Tmn
admin
07 September, 2015 ×

singgah dan follow sini.. :)

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment