GIVEAWAY DIANARASHID BERSAMA MAMALINK .COM.MY

Assalamualaikum Dan Salam Kasih Sayang

GIVEAWAY DIANARASHID BERSAMA MAMALINK .COM.MY





Hari ini saya nak jemput semua blogger untuk sama-sama meriahkan Giveaway saya pada kali ni.Hadiah berupa   beberapa produk Mustela yang bakal di berikan kepada 10 pemenang.Saya dan Mamalink dot com selaku penaja utama give away ni   ada juga menjemput beberapa penaja lain untuk sama2 memeriahkan Giveaway kali ini.

Untuk melayak kan kawan2 semua menyertai Giveaway ini ada beberapa syarat mudah yang perlu kawan-kawan patuhi..Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.


SENARAI HADIAH

*Mustela travel pack x 10 pemenang
setiap pek mengandungi :-
  • Mustela Dermo Cleansing 50ml
  • Mustela Cleansing Milk 50ml
  • Mustela PhysioBebe 50ml
  • Mustela 1-2-3 Vitamin Barrier Cream 10ml
  • Mustela Soothing Comfort Balm 3ml
  • Mustela Cold Cream 5ml
( Baca disini maklumat mengenai produk Mustela)

*Wang tunai Rm30 x 1 pemenang

*wang tunai Rm20 x 1pemenang

*sehelai instant shawl + broach x 1 pemenang

*1 set produk kecantikan x 2pemenang

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

-Like facebook penaja.
Asyalya
Mamalink



-Follow instagram penaja.
@mnizamyusof
@dianarashid80
@safurara

-Follow blog penaja
Bahejabella
Safurara.com
Dianarashid.com
Asyalya

-Buat satu entry khas dengan tajuk GIVEAWAY DIANA RASHID BERSAMA MAMALINK DOT COM.

-copy codding di bawah dan paste kan di html blog post anda.

-tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.

- tarikh tutup pada 18 oktober 2015 jam 12 malam.

Semoga berjaya semua..


sekian..
-tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.
 - tarikh tutup pada 18 oktober 2015 jam 12 malam. Semoga berjaya semua.. sekian..
Previous
Next Post »

7 Coretan

Click here for Coretan
anajingga
admin
03 October, 2015 ×

goodluck effa :)

Reply
avatar
03 October, 2015 ×

ALL THE BEST KAK EFA! :D

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
admin
04 October, 2015 ×

Best of luck efa

Reply
avatar
12 October, 2015 ×

Singgah dari segmen yang sama dn follow mana yang tak difollow lagi :)
http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-dianarashid-bersama-mamalink.html

Reply
avatar
20 October, 2015 ×

Singgah dari segmen yang sama
Best of Luck ye!!
http://www.kisahsidairy.com/2015/10/giveaway-diana-rashid-bersama-mamalink.html

Reply
avatar
20 October, 2015 ×

BW dari segmen yang sama..

AM nak ajak..

Follow blog AlongMisuari

Artikel TERBARU AM

Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

HOT ITEM..
Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

Terima Kasih
AlongMisuari

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment