Multipurpose Study | Big Drawing Board

Minggu lepas efa beli secara online drawing board (white board / black board). Memang dah lama hajat di hati nak beli drawing board ni anak-anak Syurga chenta hati efa dua orang tu. Banyak jugak la efa survey  pages dekat FB dan IG. Tapi mungkin rezeki RozanaRaflis ,efa terjumpa pages beliau di FB iaitu Mainan Murah RozanaRaflis . So, alhamdulillah...tersampai juga hasrat efa untuk memiliki drawing boards ni. Efa beli set yang siap ada abc magnetic dan123 magnetic. cuma alif ba ta magnetic tu harga lain sebab tiada dalam set  yang efa beli.

Multipurpose Study | Big Drawing Board

Okeylah, bagi korang yang mencari barang mainan anak-anak dengan harga yang berpatutan, efa syorkan korang boleh mengintai ke pages ni. Bagi efa service dia pun tip top...

Multipurpose Study | Big Drawing Board

Multipurpose Study | Big Drawing Board

Multipurpose Study | Big Drawing Board


alif ba ta magnetic

alif ba ta magnetic


Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment