Ulangtahun Chenta Hati Saya | efaothmandotcom

Dengan rasminya, hari ini genaplah 3 tahun efa berblog ( 28.02.13 - 28.02.16 ) Tak sangka pulak dah 3 tahun efa berblog. Tapi bukan sebagai full time blogger, hanya part time sahaja. Tapi serius efa cakap, walaupun efa ni hanya blogger picisan sahaja, memang best jadi blogger. Apatah lagi blogger-blogger yang terkenal kan... Tapi jadi blogger kena pandai bahagi kan masa la.

Serius efa bagi tahu pada awalnya, tujuan efa berblog hanya untuk suka-suka..dan dalam hati rasa mungkin tak kan ada orang nak baca pun setiap entri yang efa hasil kan. Kecuali ada beberapa opismate yang tahu efa ada blog, dan kemungkinan hanya mereka sahaja yang akan baca. Jangkaan efa memang tetap...ya....hanay rakan-rakan sahaja yang membaca.. Boleh baca kat SINI entri pertama efa pada 28.02.2013

Sehinggalah efa terjumpa blogger Arzmoha yang komen kat entri efa jemput efa join satu group ni. Ya... ExchangedFeedGroup (EFG) . Inilah nama group nya.


EFG

Efa nak ucapkan terima kasih sangat-sangat dekat Mommy Irra  selaku pengetua EFG kerana sudi terima efa dalam group EFG. Selain tu jugak terima kasih kepada Arz kerana jemput join  EFG. Kalau tak kerana Arz, mungkin tak tahu ada EFG . Thanks a lot juga kepada Kak Ana  kerana banyak membantu. dan kepada semua ahli EFG terima kasih yang tak terhingga kerana support antara satu sama lain.

Sebenarnya , efa rasa tersangat-sangat bertuah kerana menjadi sebahagian dari keluarga kecil EFG. Bila dah duduk dalam keluarga EFG, semangat untuk berblog tu semakin tinggi. Kalau dulu  Unic Visitor (UV) sehari hanya 20. Tapi sekarang , alhamdulillah dan meningkat kepada 400 - 500 UV sehari. Bagi efa yang hanya blogger picisan ini, merasakan bahawa itu adalah pencapaian terbaik bg blog Chenta Hati Saya.... Thanks a lot buat keluarga EFG dan sayang korang ketat-ketat..

Ok lah.. sempena genapnya 3 tahun efa berblog, hari ini blog Chenta Hati Saya telah bertukar header... tapi header biasa-biasa je.. air tangan sendiri..hihihi

Header sebelum ni...


efaothmandotcom 
Header sekarang...


efaothmandotcom


Apa yang masih kekal dalam kedua-dua header ini adalah....gambar Chenta Hati Efa....hehehe

Sempena genap 3 tahun efa berblog hari ni, terima kasih efa ucapkan kepada pembaca setia blog Chenta hati Saya | efaothmandotcom . Semoga blog ini akan memberi manfaat kepada anda semua....

Sayang korang ketat-ketat...mmmuaahh...



Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
anajingga
admin
29 February, 2016 ×

Tahniah Efa, Alhamdulillah tinggi UV tuu.. terima kasih kerana masih ingat pada kakak di kejauhan ni :) all the best.

Reply
avatar
aRz MoHa
admin
29 February, 2016 ×

Tahniah diucapkan. EFG gudang ilmu. Semoga terus berjaya dalam dunia blogging.

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment