Blogwalking Segment by kasihjuju.com

Jom join segmen ini....


Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.

Previous
Next Post »

9 Coretan

Click here for Coretan
10 March, 2016 ×

Semoga berjaya kak efa!

Reply
avatar
15 March, 2016 ×

assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

Reply
avatar
Umie Yana
admin
15 March, 2016 ×

Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
dayah sanif
admin
16 March, 2016 ×

dtg dri segmen yg sama
http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

Reply
avatar
Maria Firdz
admin
16 March, 2016 ×

Salam ziarah..
Blogwalking dari segmen yang sama...
Semoga Berjaya...

http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
CikPuan FiDa
admin
16 March, 2016 ×

bw ya.. dr segment yg sama..

http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

thanks..

Reply
avatar
Kak Nieyl
admin
16 March, 2016 ×

Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
22 March, 2016 ×

Assalamualaikum
Datang sini sambil jenjalan dan follow awak

Kalau sudi singgah lah tempat kita

http://dazzlingyana.blogspot.com

Reply
avatar
Noor Najwa
admin
25 March, 2016 ×

balas kunjungan . gudluck

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment