Blogwalking Segment by kasihjuju.com

Wednesday, March 09, 2016 9 Comments A+ a-

Jom join segmen ini....


Syarat-syarat penyertaan:

1/ Sila follow blog saya ye.
2/ Like fanpage saya -->
3/ Buat entri bertajuk " Blogwalking Segment by kasihjuju.com "
4/ Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini.
5/ Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.


Segmen akan berlangsung selama seminggu sahaja. Cepat-cepat join okeh. Banyak kebaikkan kalau korang join segmen macam ni. Antaranya, korang dapat kenal dengan rakan-rakan blog yang lain, boleh tengok design blog diorang yang cun-melecun dan yang paling penting dapat tingkatkan follower blog.

Dan yang paling best, penganjur segmen akan pilih 5 blog bertuah untuk dimasukkan dalam senarai bloglist special yang akan penganjur segmen create lepas habis segmen ni. Pemilihan akan dibuat berdasarkan top refferal dan juga menggunakan kaedah random.org.

Part time Blogger/ Married/ Teluk Intan, Perak

9 Coretan

Write Coretan
10 March, 2016 delete

Semoga berjaya kak efa!

Reply
avatar
15 March, 2016 delete

assalamualaikum, terima kasih sudi join segmen kasihjuju. Senarai peserta dah keluar, jangan lupa blogwalk ye :)

http://www.kasihjuju.com/2016/03/segmen-tamat-senarai-peserta.html

Reply
avatar
Umie Yana
AUTHOR
15 March, 2016 delete

Singgah blogwalking daripada GA yang sama.. Good Luck :D

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
dayah sanif
AUTHOR
16 March, 2016 delete

dtg dri segmen yg sama
http://missinspirit.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjuju.html

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
16 March, 2016 delete

Salam ziarah..
Blogwalking dari segmen yang sama...
Semoga Berjaya...

http://www.mariafirdz.com/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
CikPuan FiDa
AUTHOR
16 March, 2016 delete

bw ya.. dr segment yg sama..

http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

thanks..

Reply
avatar
Kak Nieyl
AUTHOR
16 March, 2016 delete

Singgah Blogwalking dr segmen yang sama :) Good Luck..
http://seindahcerita.blogspot.my/2016/03/blogwalking-segment-by-kasihjujucom.html

Reply
avatar
Dazzling Yana
AUTHOR
22 March, 2016 delete

Assalamualaikum
Datang sini sambil jenjalan dan follow awak

Kalau sudi singgah lah tempat kita

http://dazzlingyana.blogspot.com

Reply
avatar
Noor Najwa
AUTHOR
25 March, 2016 delete

balas kunjungan . gudluck

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer


All content provided on this "Chenta Hati Saya" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of www.efaothman.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.
This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.