Bateriku.com | Penyelesaian Masalah Bateri Kereta Kong Di Bangi

Bateriku.com | Penyelesaian Masalah Bateri Kereta Kong Di Bangi


Jujur efa bagitau, efa memang tak tahu apa-apa tentang kereta. Yang efa tau nak mekap kereta jer. Tapi sikit-sikit jer la. Tak de la sampai keterlaluan.heeeeeeee.. Kalau dulu sebelum kahwin, abang-abang lah yang tolong serviskan kereta. Tapi sekarang bila dah berumahtangga jatuh kepada husband lah pulak. Bukan efa tak nak ambik tau tapi tak berkesempatan. Lagipun fikir husband ada, so tak perlu susah-susah. Sehinggalah satu hari bateri kereta kong terjadi pada efa. Satu pagi tu efa pergi kerja seperti biasa. Efa terus pergi ke bank dahulu, biasalah cucuk duit. Bila dah settle urusan, terus masuk kereta dan hidupkan enjin. Ahhh..sudah! enjin tak boleh nak start. Dua tiga kali gak hidupkan enjin, tak boleh jugak. So, terus call husband. Malang nya husband pun tak tau apa problemnya sebab dia tak Nampak. Tapi takkan nak suruh husband datang , sebab untuk sampai ke situ memakan masa sejam. Husband suruh efa call officemate lelaki dan mintak tolong padanya. Efa call dan lebih kurang 10 minit officemate pun sampai. Dia try hidupkan enjin tapi still tak bole jugak. Pastu dia check apa yang patut then bagi tau efa bateri kereta kong

So, jalan penyelesaian katanya terpaksa lah bateri kereta yang baru. Nasib baiklah di kawasan pekan so kedai bateri kereta ada di mana-mana. Tapi harganya , amboi mahal betul. Officemate tadi siap tolong belikan bateri dan pasangkan. Sejak tu , memang sentiasalah suruh husband tengok kan bateri kereta takut pisang berbuah dua kali..hehehe. Sampai opis memang dah kecohlah tentang bateri kereta efa kong. Ada seorang officemate ni cerita tentang experience dia. Bateri kereta kong ketika dia ke Bangi rumah adiknya. Dia terus call adiknya bagi tau bateri kereta kong. Adiknya terus bagi no telefon Bateriku.com. Sebelum ni katanya, dia pun tak tau tentang Bateriku.com. Dengan bateriku.com settle segala masalah bateri keretanya yang kong. Officemate efa ni nasihatkan efa supaya menyimpan no contact bateriku.com ni , supaya memudahkan kalau-kalau terjadi bateri kereta kong di terutamanya di Bangi. Merasa teruja dengan cerita officemate tentang Bateriku.com,efa terus layari laman web mereka untuk mengetahui lebih lanjut lagi. 

bateriku.com
Bateri kereta kong



Kenapa Perlu Memilih Bateriku.com bila bateri kereta kong.



Bateriku.com menyediakan perkhidmatan penghantaran, memeriksa dan pemasangan bateri secara percuma di tempat kejadian, di pejabat, di rumah atau di mana sahaja berada. Dengan cara ini ia akan menjadi mudah dan dapat menjimatkan masa dan wang dengan hanya satu panggilan. 

bateriku.com
Perkhidmatan disediakan hingga ke rumah



Bateriku.com
Perkhidmatan disediakan tidak kira di mana sahaja


Selain daripada itu, bateriku.com menawarkan banyak bateri yang berkualiti dengan harga yang lebih murah jika dibandingkan dengan tempat / servis lain. 

Bateriku.com merupakan sebuah company yang dah establish & trusted mempunyai bilangan Kru Trooper yang amat terlatih untuk melaksanakan tugas masing-masing dan aset yang besar. 

bateriku.com
Kru Trooper yang terlatih dan aset yang besar


bateriku.com
Kru Trooper yang terlatih


Dengan Bateriku.com, kita tidak perlu membeli bateri dan tiada caj dikenakan sekiranya bateri kereta masih elok. Pihak Bateriku.com akan melakukan pemeriksaan terlebih dahulu untuk mengenalpasti  masalah bateri yang sedia ada.


bateriku.com
Servis yang terbaik, cepat dan pantas.


Sekiranya tunai yang di bawa tidak mencukupi, pembayaran boleh dilakukan melalui debit card ataupun kredit card. Mudahkan… Memang terbaik lah servis dari Bateriku.com ni.



bateriku.com
Menerima penggunaan debit card dan credit card


So, kepada semua efa nasihatkan simpanlah no. telefon Bateriku.com iaitu 1-800-22-2324 kerana masalah bateri kereta kong boleh berlaku di mana-mana sahaja dan tidak kira masa. Dengan adanya Bateriku.com, masalah bateri kong akan dapat diatasi dengan cepat dan mudah.

Untuk pengetahuan, Bateriku.com kini beroperasi di Selangor , Kuala Lumpur, Putrajaya, Johor , Melaka, Pulau pinang dan Negeri Sembilan dan akan ke seluruh Malaysia pada penghujung tahun ini. Harap-harapnya cepatlah sampai ke Perak.

Waktu operasi mulai 8.00am hingga 11.00pm, 365 hari setahun. 

Untuk maklumat lanjut : 

Web               : www.bateriku.com 
F/B                : Bateriku.com 
Whatsapp      : 012-2458027


Previous
Next Post »

9 Coretan

Click here for Coretan
Akif Imtiyaz
admin
13 June, 2016 ×

Wah untunglaaa berurusan dgn bateriku.com ... jgn lupa tau aimpan no bateriku.com

Reply
avatar
wayne harraz
admin
13 June, 2016 ×

Servis mcm ni mmg patut ada sebab bila bateri mati je, trus jd emergency case. Huhuuu...

Reply
avatar
14 June, 2016 ×

Segalanya jadi mudah dengan adanya BATERIKU.COM Dah tak perlu nak risau lagi bila bateri kong.

Reply
avatar
Amanda Suria
admin
14 June, 2016 ×

Servis macam ni patut ada si seluruh Malaysia kan...

Reply
avatar
Efa Othman
admin
14 June, 2016 ×

memang untung dan terbaik..

Reply
avatar
16 June, 2016 ×

untung lerr yg duk dekat2 area servis bateriku.com ni... terbaik

Reply
avatar
Dedaun Comel
admin
29 March, 2017 ×

Bagus juga servis ni kan.. Memudahkan.. Saya pernah habis bateri kereta.. masa tu tak tau nak buat apa.. nak kol member pun semua buat2 busy.. haha

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment