Birthday Giveaway by KasihkuAmani

Hai..... selamat tengahari...hari cuti kan...so, bila sesi masak memasak dah settle, jom kita mengadap blog pulak. ok lah efa nak join giveaway dari Kasihku Amani ni... marilah kita ramai-ramai memeriahkan giveaway ini...

Cara nak join, mudah jer..klik banner di bawah...




Hadiah Untuk Pemenang
Sebuah Novel X 4 orang pemenang
(Hadiah akan ditambah bergantung pada penyertaan)

Tarikh Giveaway : 01 Oktober 2016 hingga 30 November 2016
Pengumuman Pemenang : 01 Disember 2016
Tempoh Menuntut Hadiah : 01 Disember 2016 hingga 7 Disember 2016

Previous
Next Post »

7 Coretan

Click here for Coretan
12 October, 2016 ×

Assalamualaikum...
TQ ye joint GA Sha..
Boleh semak senarai peserta di sini
https://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/senarai-peserta-birthday-giveaway-by.html

Reply
avatar
Mummy Yana
admin
13 October, 2016 ×

hai..sy pun join contest yg sama:) good luck!

Btw, sy dh follow sini:) jom follow saya here: http://hyheejabs.blogspot.com/

TQ!

Reply
avatar
28 October, 2016 ×

πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

#jombercontest
#kisahhidupku

Reply
avatar
31 October, 2016 ×

salam perkenalan .... dari GA yang sama

https://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Reply
avatar
07 November, 2016 ×

hi,saya datang follow sini :)

Reply
avatar
yuk
admin
22 November, 2016 ×

gud luck..
yuk pun join gak giveaway nie..
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Reply
avatar
Noor Najwa
admin
28 November, 2016 ×

Blogwalking sini..
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/10/birthday-giveaway-by-kasihkuamani.html

Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment