BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING FORMULASI TERBARU UNTUK KURUS DAN PUTIH

BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING FORMULASI TERBARU UNTUK KURUS DAN PUTIH

Siapa yang tak nak badan jadi kurus dan putihkan. Kalau badan kurus sebenarnya bukan hanya untuk cantik, tetapi untuk meringankan badan supaya memudahkan kita melakukan aktiviti harian. Seriously, Efa sendiri mengalami, bila berat badan kita naik, agak susahlah sikit kita nak melakukan kerja-kerja harian pastu rasa cam malas je.. Tapi bila bdan kita ringan, laju je rasa buat kerja...hehehe.. tapi bila dah kurus , kena pastikan jugak badan kita sihat kan... Dengan adanya produk dari Breace Beaute ni iaitu Brace 8 Slimming & Whittening ia dapat merealisasikan impian korang untuk kurus dan putih di samping mengamalkan tips-tips menguruskan badan dengan cepat. Tapi dengan syarat korang kena betul-betul lah amalkan dengan konsisten, barulah terbukti berkesan. Bak kata orang tua-tua, "jangan hangat-hangat tahi ayam je"....hehehe


BRACE 8 SLIMMING & WHITTENING
Sumber : Breace Beaute

Kandungan Brace 8 Slimming & Whittening


1. Collagen

· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbarui sel kulit
· Melembutkan kulit

2. Teh Hijau

· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi

3. Garcinia Combogia
· Merawat masalah perut buncit
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis)

4. Hoodia

· Memperbaiki metablisma tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

5. Guarana

· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan

6. Aloe Vera

· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit

Cara Penggunaan/Pemakanan Brace 8 Slimming & Whittening


Ambil 1 satu scoop/5gram sehari dan kemam pada bawah lidah. Paling sesuai diambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam. Banyakkan meminum air masak atau mineral 3 liter sehari dan makan banyak buah dan sayur-sayuran. Jauihi minuman berkafein.3 in 1 atau bergas.


Harga Brace 8 Slimming & Whittening


Harga produk untuk Brace 8 Slimming & Whittening ni RM210 sebotol.
Tapi.. untuk jd ahli brace beaute. Just dapatkn dgn harga RM198 dan automatik jadi ahli dropship brace beaute.



Apa Itu Brace Beaute?

Sebenarnya Brace 8 Slimming & Whittening merupakan salah satu produk terbaru keluaran Brace Beaute. Brace Beaute merupakan Gerbang Pusat Membeli Belah bersistem Affiliate dropship.

Brace Beaute menawarkan 4 pakej utama utk menjadi agent dropship BRACE BEAUTE dan seterusnya layak utk mendapat bonus setiap kali belian semula atau pun bonus pengenalan produk kepada pengguna.

PRODUK-PRODUK BRACE BEAUTE


1. Freely Face Serum ( 3 botol ) = Rm198
2. Diamond Firming serum ( 3 botol ) = Rm198
3. Brace 8 Slimming ( 1 botol ) = Rm198
4. Wonder Perfume ( 1 box ) = Rm198

RM198 adalah harga yg perlu dibayar untuk berdaftar sebagai agent dropship BRACE BEAUTE. Korang boleh pilih salah satu pakej yang disediakan di atas untuk berdaftar dengan BRACE BEAUTE. Harga termasuk yuran keahlian BRACE BEAUTE.

BONUS PENGENALAN PRODUK


Sekiranya setiap agent yang berdaftar dengan BRACE BEAUTE, membuat jualan atau pun membuat belian semula mengikut pakej di atas, agent akan mendapat bonus  seperti berikut:

Level 1 : Rm40
Level 2 : Rm15
Level 3 : Rm10
Level 4 : Rm5
Level 5 : Rm5
Level 6 : Rm5
......................
Total  : Rm80

Woowww.. Menarik kan?? Cuma kenalkan produk keluaran BRACE BEAUTE kpd orang ramai. Jikalau ada yg berminat korang sudah mampu mendapat keuntungan sehingga RM80 dengan setiap 1 pakej terjual.

Brace beaute memberikan korang gaji rm1500- rm3000 sebulan dengan bermodalkan serendah rm198

Sesiapa sahaja boleh berniaga online atau offline bersama Brace Beaute

JOMM.. TUNGGU APA LAGI.
Ramai-ramai jadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute.

Sekiranya korang berminat dengan Brace 8 Slimming & Whittening ataupun produk-produk lain dari Brace Beaute ataupun berminat nak jadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute, korang boleh hubungi :

Website : Brace Beaute
FB Page : Brace Beaute HQ
No. Tel  :011-16840717 (En. Zul Fattah Saleh)




Previous
Next Post »

1 Coretan:

Click here for Coretan
14 October, 2016 ×

menarik juga ni

Congrats bro Azlinda Azman you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment