Berwajah Baru

Sempena tahun baru ni, dengan azam yg baru dalam berblog, blog efa ni dah berwajah baru. Konon-kononnya nak kembalikan semangat berblog yg hampir-hampir nak hilang.  I hope dengan template baru ni, semangat nak tulis entri tu bertingket-tingket..hehehe... Kalian doakan ye...

Haaa...ni dia wajah baru EFAOTHMANDOTCOM





Cantik tak? cantik or tak yg penting sejuk mata memandang dan dapat tarik ramai pengunjung ke blog, betul tak? Tapi tak tau lah...ramai ke yg nak berkunjung ke my blog ni...hehehe

Kat bawah ni pulak wajah dan template blog yang lama...




Orait..... Selamat berblog untuk saya...dan juga rakan blogger yg lain..
Previous
Next Post »

6 Coretan

Click here for Coretan
PeRdU cINta
admin
02 January, 2017 ×

Alhamdulillah cantik...selamat tahun baru kak :)

Reply
avatar
Reen Johari
admin
02 January, 2017 ×

Reen masuk blog sis.. Masih under blogger mobile template kalau view guna hp. Sis kena off untuk dapatkan responsive template..

Melainkan kalau sis suka blogger mobile template..

http://www.reenri.com

Reply
avatar
02 January, 2017 ×

wahhhh kc suka lah template baru kak efa ni hehe. keep it up kak efa! :D

kc tag kat sini http://www.sayidahnapisah.com/2017/01/giveaway-planner-2017-by-papernplanner.html

Reply
avatar
Efa Othman
admin
03 January, 2017 ×

selamat tahun baru jugak buat PC...Tq

Reply
avatar
Efa Othman
admin
03 January, 2017 ×

Tq kak cik comey....

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment