Bateriku.com Penyelamat Bila Wanita Hadapi Bateri Kereta Kong

Bateriku.com Penyelamat Bila Wanita Hadapi Bateri Kereta KongHai ...  Korang pernah tak alami bateri kereta kong. Cuba korang yang perempuan ni bayangkan korang pergi shopping. Dah habis shopping korang balik ngam-ngam kompleks dah nak tutup. Dalam perjalanan nak balik rumah tu tiba-tiba enjin kereta mati. Tapi sebelum keluar rumah minyak dah isi penuh. Mustahil kereta tak boleh hidup. Ha...ni mesti bateri kereta kong.


Bateriku.com Penyelamat Bila Wanita Hadapi Bateri Kereta Kong
Bateriku.com untuk dihubungi


Okey, sebagai perempuan mesti kita cemas kan bila kena hadap situasi macam ni. Efa dah mengalami situasi Bateri Kereta Kong . Memak cuak gila time tu. Nasib baik office berdekatan so, officemate yang datang tolong. Masa ni bateriku.com, servisnya belum sampai lagi ke Perak. Tetapi Efa memang dah siap sedia simpan nombor bateriku.com in case , bateri kereta kong terjadi di kawasan liputan. Tapi sekarang bateriku.com dah ada di Perak. Memang terbaik lah... So, korang yang terutamanya perempuan ni, wajib simpan no. contact bateriku.com tau. Bukan apa, Efa takut korang kena ketuk dengan 'operator servis' yang tak bertauliah (ambil kesempatan) je. Nak pulak dia hentam harga bateri kereta kancil sampai RM300. Ha...kan dah kena....

Bateriku.com Selamat Untuk Wanita Bila Bateri Kereta Kong

Efa nak story sikit kat sini kenapa bateriku.com selamat. Bateriku.com mempunyai installer yang boleh dipercayai (jujur) dan juga berpengalaman. Selain dari itu, bateriku.com juga menyediakan perkhidmatan percuma dari segi penghantaran, pemasangan dan pemeriksaan. Sekiranya tiada masalah bateri setelah di periksa, caj juga tidak dikenakan. Apa yang paling best, staff bateriku.com akan temankan korang sehingga bantuan lain sampai.

Bateriku.com Penyelamat Bila Wanita Hadapi Bateri Kereta Kong
Salah seorang staf bateriku.com


Untuk pengetahuan korang, selain dari itu, kenapa bateriku.com selamat kerana mempunyai warranty yang boleh dibuat di mana-mana kawasan yang diliputi oleh bateriku.comSebagai contoh, jika korang beli bateri di cawangan bateriku.com Shah Alam dan korang breakdown di Penang. Korang boleh refer pada cawangan Penang untuk membantu. Tak perlu balik ke Shah alam untuk membuat tuntutan *mengikut terma dan syarat.


Bateriku.com Penyelamat Bila Wanita Hadapi Bateri Kereta Kong
bateriku.com
Okey, ni ada berita baik, bateriku.com dah ada aplikasi tau. Korang boleh download di http://apps.bateriku.com/


NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA


Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >> Dealer >> Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >> Rakan Wokshop >> Rakan Tow Truck

Previous
Next Post »

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment