Surprise Box Dari LazadaMY Sempena 5th Birthday

Surprise Box Dari LazadaMY | Yessss....Yang dinanti-nanti telah sampai. Memang teruja sangat. Mana tak nya , sana sini bercakap mengenai Surprise Box dari LazadaMY. Tiba-tiba Efa dapat email dari Lazada , "Surprise box on the way" hahaha... Tak de lah dia tulis cam tu, tapi maksudnya lebih kurang sama. 

Surprise Box Dari LazadaMY Sempena 5th Birthday
#Surpri5eBox LazadaMY

Bila Sky net call bagitau ada barang, memang teruja sangat. Confirm dari LazadaMY.  Alhamdulillah dah selamat sampai dan terima. Sebenarnya Efa ni memang kerap online shopping di LazadaMY. Ingat dulu masa di opis lama, memang barang kerap sampai hingga member opis cakap 'barang dari Lazada la tu'. hehehe... Actually, memang best shopping di LazadaMY ni. 


Easy Spin Mop

Inilah barang yang first efa shopping di lazada. Dah lah first time, bila sampai ada pulak kerosakan. Stainless steel basket nya pecah. Tapi apa yang bestnya, servis penukaran barang memang tip top. Layanan yang bagus , then bayaran balik posting pemulangan barang tu memang cepat. Memang terbaiklah shopping di lazada ni.. Kalau korang nak tahu, Efa juga pernah shopping  Xiaomi Mi Max 3GB + 32GB (Gold) di Lazada. Masa beli tu memang tawakal je lah takut barang tak sampai. Rupa-rupanya  hari ni pos, esok dah sampai. Memang puas hati.




Dah membebel panjang ni lupa pulak nak bagitau, #Surpri5eBox ni efa terima dari LazadaMY sempena 5th Birthday LazadaMY. Kalau korang nak tahu , sempena anniversary ni LazadaMy akan buat surprise sale bermula pada 22 -24 Mac 2017 .  Surprise sale ni bermaksud, bila korang shopping di LazadaMY, korang akan dapat diskaun di luar jangkaan tau. 


Sebenarnya dari sekarang korang dah boleh pilih barang. Korang masukkan siap-siap dalam wishlist tu. Bila sampai tarikh 22-24 Mac tu korang dah boleh terus beli. So, mudahkan tak perlu nak fikir dah masa tu nak beli apa. Kalau tak tahu, korang boleh tengok kat bawah ni, bagaimana caranya ye.. Orait, selamat bershopping dengan menikmati harga yang betul-betul surprise dan diluar jangka...hehehe  


Korang mesti nak tahukan, apa barang yang efa dapat dari surprise box Lazada tu. Okey, entri akan datang efa akan story apa dia barang-barang nya ye. Best-best semua barang tu tau. Tunggu ye... 

Okey, apa yang penting korang jangan lupa tau 22 - 24 Mac 2017 ni tau. Rugi kalau terlupa... Nak shopping, korang boleh klik BANNER di bawah ye...




Selamat bershopping dengan surprise sale..... 

Happy 5th Birthday LazadaMY!!!
Previous
Next Post »

2 Coretan

Click here for Coretan
Kak Sue
admin
19 March, 2017 ×

Tahniah Efa..seronoknyaaa kan.. :)

Reply
avatar
Efa Othman
admin
19 March, 2017 ×

Tq Kak Sue...memang mengujakan...hehehe

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment