Pemenang FATTAH ANAS 2ND BIRTHDAY GIVEAWAY

Pemenang FATTAH ANAS 2ND BIRTHDAY GIVEAWAY | Alhamdulillah...Menang lagi kali ke 2 dalam bulan April untuk tahun 2017 ni. Betol lah kot...Rezeki April 2017..heheheh...Kali ni giveaway dari blog Dilah. Efa terpilih salah seorang pemenang yang menerima hadiah Robocar Poli. Rezeki si #adammuhammadhaziq la ni. Memang favourite dia la kalau robot bagai ni.. Keputusan pemenang giveaway ni pun efa terlewat tau sebab baru tengok.. Maklumlah busy sikit. Nasib baik Dilah tak letak expired date untuk submit detail pemenang. Kalau tak melepas la efa...hehehe... tu tandanya rezeki efa kan... Alhamdulillah....

Pemenang FATTAH ANAS 2ND BIRTHDAY GIVEAWAY








Apapun terima kasih bebanyak kepada Dilah kerana memilih efa sebagai antara pemenang giveaway beliau.. Korang boleh la lawat blog Dilah di SINI ye... Ok kita tunggu hadiah sampai then efa akan tunjukkan kat korang hadiahnya ye....
Previous
Next Post »

4 Coretan

Click here for Coretan
Ibu Dilah
admin
22 April, 2017 ×

Tahniah lagi sekali ye sis.. InsyaAllah.. dlm minggu depan sy pos ye.. tq sbb join giveaway tu ye..

Reply
avatar
Efa Othman
admin
24 April, 2017 ×

Alhamdulillah...welcome.....

Reply
avatar
06 May, 2017 ×

tahniah...hana pun nk join la contest mana2 ada

Reply
avatar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen anda di sini... ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment